SPRINT gépek

Egyfejes hímzőgépek minden célra

A Sprint 6 és a Sprint XL a legkedveltebb változatai népszerű, egyfejes hímzőgépeinknek: a Sprinteknek. Ezek a gépek mind képesek szabadkaros-, sapka-, sík- vagy akár bordűrhímzésre is. Ezek a Sprintek rendelkeznek a legkisebb szabadkarral a piacon. Ennek köszönhetően a gép számára a szűk helyen sem jelent akadályt a munka, legyen szó pólók ujjáról vagy akár ingzsebről.
A Sprint 7, Sprint 7 L és Sprint 7 XL pedig a Sprint széria zászlóshajói, a legújabb generációs szervo motorokkal, akár 18 tűvel és a legmagasabb elvárásoknak megfelelő további fejlesztésekkel.

Gép specifikációk

 • 1,200 öltés/perc
 • Könnyű és halk
 • Automata hibakijelzés
 • Kontúr, körbejáratás
 • Állítható talpnyomás
 • Automata szálvágó
 • Beépített mintaszerkesztő
 • Minden ismert ipari formátum olvasása
 • Windows-alapú hálózat
 • Automata javítás funkció
 • 80 millió öltéses memória
 • 24 óra/7 napos üzemre tervezve
 • Értéktartó

Elérhető változatok

SPRINT 6

460 x 310 mm-es maximális hímzőmezővel a gép lehetőséget kínál egyedi hímzések megvalósítására, személyre szabott termékek, ajándékok hímzésére vagy akár a divatipar kreatív ötleteinek megvalósítására.

SPRINT 6 XL

Extra széles hímzőmező a nagyméretű mintákhoz, mint amiket zászlókra vagy fürdőlepedőkre szokás hímezni, a Sprint 6 XL a megfelelő választás. 1200 x 280 mm-es hímzőmező lehetőséget biztosít ezekhez a nagyméretű mintákhoz.

SPRINT 7

2018-ban a ZSK három új modellel bővítette a Sprint szériáját: Sprint 7, Sprint 7 L és Sprint 7 XL. A termékkínálatban megmaradt a Sprint 6 és a Sprint 6 XL, 12 tűs modellként. Az úja Sprint 7-es modellek 18 tűvel és szervomotorral vannak felszerelve és a hosszabb öltések esetében hatékonyabbak mint a korábbi modellek.

SPRINT 7 L

A Sprint 7 L a korábbi modellek robosztussága mellett új meghajtást kapott. A függesztett megoldásnak köszenhetően a nagyobb méretű késztermékek, mint amilyenek a táskák is kényelmesen a gép alát tehetők és hímezhetők. Természetesen az új funkciók mellett, ezeken a gépeken továbbra is elérhető a szabadkaros és sapkahímzés, valamint a 600x400 mm-es síkhímzés.

SPRINT 7 XL

A Sprint 7 XL változat a Sprint széria rugalmasságát kombinálja az eddigi legnagyobb hímzőmezővel a széria történetében. A függesztett meghajtó rendszernek és az 1.400x400 mm-es hímzőmezőnek köszönhetően a hímzésnek csak a képzelet szabhat határt. A gép alkalmas a klasszikus alkalmazások (szabadkaros-, sapka- és bordűrhímzés) mellett a nagyméretű késztermékek hímzésére is.


Kiegészítők és keretek

 1. Bordűrkeret
 2. Baseball sapkakeret
 3. Szőnyeghímző
 4. Zsinórozó
 5. Hengeres keret
 6. Flitterező
 7. Ingzseb hímző
 8. Készcipő hímző
 9. Zokni hímző
 10. Névcsík hímző
 11. Nadrágszár hímző
 12. Szabadkaros keret

Kreativitás, variálhatóság

A SPRINT szériás gépeket az alapfelszereltség mellett rengeteg kiegészítővel és opcióval lehet megrendelni, hogy Ön a megrendelője minden igényét ki tudja szolgálni. Ha a standard hímzések mellett egyedi dolgokra, névcsíkokra, egyedi céges logókra van szükség, -vagy csak az új ötleteket szeretné kipróbálni, ez a gép mindenben partnere lesz. A variálhatóság az Ön kulcsa a sikerhez, a kiváló minőségű hímzés mellett ezt a gépet a legkülönfélébb igényekre lehet átalakítani.

Az új Quick Change System (opcionális)

Az új Quick Change System, rendkívül gyors és egyszerű lehetőséget biztosít a keretek és hímzés módok közti váltásra. Ennek köszönhetően az átállási idő lerövidül, a gép termelékenysége pedig növekedni fog.

Mobilitás

A precíz tervezés és a jó minőségű könnyű anyagok eredménye a gép kis súlya. Ez teszi lehetővé, hogy a gép akár vásárokon, sporteseményeken és kiállításokon is használható; azaz szabadon mozgatható.

Technológia

A SPINRT 6 és a SPRINT XL is üzemeltehető önálló gépként vagy akár több géppel együtt is. Ezt a T8-as vezérlés legújabb generációja teszi lehetővé, mely a kor elvárásainak megfelelő portokat és hálózati csatlakozási lehetőséget kínál. Az egyszerűen tanulható kezelő felület széleskörű lehetőségeket kínál a gép beállítására és a hímzés kontrollálására. A még magasabb hatékonyság érdekében a gép olyan funkciókat tartalmaz, mint például a vonalkódos betöltés hálózaton keresztül. Ennek segítségével a minták betöltése egyszerűbb, gyorsabb és biztosabb.

SPRINT XL

A SPRINT XL a tökéletes választás az extra nagy hímzésekhez, zászlókhoz és fürdőlepedőkhöz. A maximális 1200 x 280 mm-es hímzőmező elegendő területet biztosít ezekhez a "nagy" munkákhoz is.


ZSK Sprint 6 bemutató


További hasznos videók érhetőek el a ZSK Youtube csatornáján:Letöltések

ZSK SPRINT Katalógus ZSK Sprint katalógus letöltése.
ZSK SPRINT Technikai adatok Letöltheti a Sprint széria technikai adatait.