A ZSK cég története

"Az vagy, amit újra és újra teszel. A kiválóság tehát nem tett, hanem szokás." - Arisztotelész

ZSK - Krefeld

A ZSK több mint 100 éves sikeres múltra tekint vissza a textilmérnöki iparágban. 1984-ben a német Zangs gyár egykori alkalmazottai alapították meg az új vállalatot, mely a krefledi tradíciókra épült. A cég a piacvezető pozícióját az iparban a jól képzett német szakembereknek, a rendkívül magas minőségi normáknak, és az ügyfelek egyedi igényeinek kielégítésének köszönheti.

A cég az ügyfeleket partnerként kezeli. Nem csupán a gép eladása a fő szempont: a fenntarthatóságra törekszik. A tréningek, a stabil szervízháttér, a vásárlókkal való folyamatos kapcsolattartás, a nyitottság a javaslatokra és a kritikákra valamint a kutatás és fejlesztés mind mind fontos része annak, hogy a ZSK meg tudja őrizni piacvezető pozícióját.

A munkatársak és partnerek őszintesége, a tisztelet, a megbízhatóság és a szorgalom alapozza meg a vállalati kultúrát. Gépeink, termékeink egy csapatmunka eredménye, melyre büszkék vagyunk.

A kiváló minőség és a szakértelem tette a céget a hímzőgépgyártók között piacvezetővé. Ehhez nem csak a széles termékpaletta kellett, hanem munkatársaink kimagasló kompetenciái a tanácsadás és a problémamegoldás során.

Az évek során tökéletesítettük a már meglévő knowhownkat. Munkatársaink szakmai tapasztalatának köszönhetően az ügyfelek biztosak lehetnek abban, hogy az általuk támasztott speciális követelményekhez a legoptimálisabb gépet fogják kapni.

A ZSK gondosan kiválasztott partnerei egy olyan értékesítési, konzultációs és szervízhálózatot alkotnak világszerte melytől a megrendelő minden esetben szakszerű és gyors választ kap kérdéseire. A képviseletek szoros kapcsolatban állnak a ZSK-val, így biztosítva, hogy mindig naprakészek legyenek a fejlesztésekkel, termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban. A ZSK-val való együttműködés biztosítja a megrendelők számára a versenyképességet, a növekedés lehetőségét és az abszolút befektetési megbízhatóságot.

A cég legfőbb célja az ügyfelek elégedettsége.

Legyen a partnerünk a hímzés világában!

A Jacquard Kft...

1988 óta szolgálja ki megrendelőit. A kezdeti szövőkártya készítést időközben felváltotta a ZSK hímzőgépek képviselete, valamint a hímzők kiszolgálása a hímzéshez szükséges kellékekkel. Tovább


KAPCSOLAT
+36-1/367-6599

1138 Budapest

Tomori köz 14.