Project Image

W-fejes síkhímzőgépek

Szalag- és zsinórhímzések

A W-fej egy nem mindennapi hímzőfej, mely számos különleges zsinór-, szalag- és lánchímzést tesz lehetővé. Ezeket a hímzéseket régen általában kézzel készítették, de ZSK automatizált folyamatainak köszönhetően ma már jóval olcsóbban kivitelezhetőek. Az így hímzett minták hasonlítanak a paszományokra.

A W-fej speciális szálak használatát is lehetővé teszi. A gép általában egy normál cérna segítségével rögzíti a különleges szálakat, zsinórokat. A felhasznált anyagok és az elérni kívánt eredmény függvényében különböző üzemmódok közül lehet választani. A speciális szalagokat, zsinórokat egy orsó segítségével kell a fejekre rögzíteni. Az üzemmód függvényében ezek az anyagok különböző irányokba mozoghatnak. A W-fejet a standard hímzőgéppel kombinálva kapjuk meg a kominált Z-gépeket.


K-fejes síkhímzőgépek

Láncöltés és frottír hímzés

A K-fej egy egyedi hímzőgépfej láncöltésekhez és frottírozáshoz. E két technológia kombinálásával lenyűgöző mintákat lehet készíteni. A még nagyobb rugalmasság érdekében ezek a gépek 6 színes automata színváltóval érkeznek.

A K-fejnek 4 különálló motorja van. Ez a kialakítás lehetővé teszi a tű, a talp és a cérna rögzítésének különálló, rendkívül pontos beállítását. Az egyedi elektronika segítségével most először lehetséges, hogy még több tényezőt vegyünk számításba a hímzésnél, melyek az alábbiak: a cérnák, az alapanyag, stb. Ezen tényezők ismeretében a gép precízen beállítható és a hímzés még szebb, a gép teljesítménye pedig még jobb lesz. A különálló állítási lehetőség az egyik legfontosabb alaptulajdonsága a gépnek, mely a K-fej vezető pozícióját eredményezi az iparban és első osztályú termékek gyártását segíti elő. A K-fejet a standard hímzőfejjel kombinálva kapjuk a H-gépeket.


Kombinált síkhímzőgépek

Ha a W- és K- fejeket kombináljuk a standard több színes hímzőgépekkel akkor kombinált gépeket kapunk, melyek Z és H névre hallgatnak. Ezek az elnevezések az iparban jól ismertek; a kiváló minőséggel és a nagy teljesítménnyel azonosítják őket. A speciális fejek kombinálhatósága még több lehetőséget biztosít a hímzés területén. Ezen kívül minden kombinált gép felszerelhető még flitterező berendezéssel is, mely ezeket az innovatív gépeket még értékesebbé teszi.


Kiegészítők

A speciális és kombinált gépeket is fel lehet szerelni a legkülönfélébb kiegészítőkkel, ezzel téve még különlegesebbé a gépet.