Project Image

Alátétek hímzéshez

A PROFESSZIONÁLIS HÍMZÉS MÉG EGYSZERŰBB AZ E-ZEE ALÁTÉTEKKEL

A megfelelő alátét kiválasztásának egyik legfontosabb tényezője maga az anyag, amire a hímzés készül; ezt követi a stílus és az öltésszám. Az adott anyag stabilitása vagy nyújthatósága határozza meg, hogy milyen mértékű plusz stabilizálást várunk el az alátétektől. Alátétek széles választékát kínáljuk különböző verziókban: előre vágott formában, tekercsben és még vágást is vállalunk, hogy megkönnyítsük az Ön munkáját. A MADEIRA alátétek előnyei közé tartoznak az alábbiak: optimális stabilizálás, különböző tömegű típusok, könnyű használat és remek ár/érték arány.


Vágható alátétek, melyek örökké megvédik a hímzést

E-zee vágható alátétek finom tapintású, nem-szőtt stabilizátorok kíválóak az olyan instabil anyagokhoz, mint például a kötött anyagok, gyapjú, enyhén szőtt vagy elasztikus anyagok. A felesleges alátétet csak le kell vágni, így a bőrrel érintkezve puha érzést ad. Elérhető tekercsben, előre vágva és Fire Fighter tűzálló verzióban is.

A vágható alátétek tartósak, mert az anyagon maradnak és stabilizálják azt a hímzés alatt és után is. Különböző nem-szőtt minőségben érhetőek el, valamint oldható és lemosható verzióban. Az alátét és a hímzendő anyag megfelelőbb párosításához vegye figyelembe az anyag minőségét, tömegét/vastagságát és a készáru felhasználási célját. Általánosságban véve a nehezebb alátétek stabilabb anyagokhoz valóak, míg a könnyebb vágható alátétek a nehezebb ruhaneműkhöz készültek.

Célunk, hogy ne csak a legjobb cérnákat biztosítsuk Önnek, hanem a megfelelő stabilizátorokat is. Prémium minőségű vágható alátéteink mindegyike rendelkezik OEKO-TEX® Standard 100-as tanúsítvánnyal, könnyen vághatóak, mosás után, és keretezés közben is tartanak, és magas öltési sebesség mellett is ellenállnak a perforációnak. Ismerkedjen meg a prémium EZEE Cut®, CMX vagy Weblon és a tűzálló Fire Fighter alátéteinkkel!

Sztenderd vágható alátéteink remek választások lehetnek a mindennapi hímzési munkákhoz, melyek normális stabilitási követelményeket és kényelmes eredményt igényelnek. Stabil és nehéz anyagokhoz, valamint sapkákhoz ajánljuk.

  • SMX 80g fehér típus OEKO-TEX® Standard 100-as tanúsítvánnyal rendelkezik Ideális munkaruhákhoz, farmeranyaghoz vagy sapkákhoz.
  • PES puha 40g-os vagy kemény 80g-os poliészter alátétek fehér és fekete színben is elérhetőek.

WEB 50g-os polipropilén alátét használható bármilyen lágy anyaghoz, melyeket könnyű hímezni és egyszerű stabilizálást igényelnek. Elérhető 23 cm-es vagy 38 cm-es négyzet alakú előre vágott formában vagy 200 m x 0,90 m tekercsben; fehér és fekete színben.

Kérjük, ne vasalja 100°C-nál magasabb hőmérsékleten!


Téphető alátétek a gyors és egyszerű eltávolításhoz

A téphető alátétek álatlában kissé merevebb, nem-szőtt stabilizátorok. Ideálisak minden stabilabb szövethez, sapkákhoz, farmeranyaghoz és különféle vászonanyagokhoz. Az alátét eltépése azaz eltávolítása után minimális alátét anyag marad az anyag hátoldalán, így nem torzítja a mintát. Előre vágott verzióban is elérhető.

A legtöbb hímző stabil anyagok hímzése esetén a téphető alátéteket választja. A téphető alátét eltávolítása gyorsabb, olcsóbb és biztonságosabb, mint a vágható verzió eltávolítása ollóval. A kínálatban megtalálhatóak a viszkóz, poliészter, pamut és kevert anyagokból készült téphető alátétek; így mindenki megtalálhatja a munkája számára leginkább megfelelőt. Téphető alátéteink mindegyike rövid szálakból készült, így bármelyik irányban könnyen leválaszthatók. A termékvonal újdonságai a CMX és SMX oldható téphető alátétek, melyek kíválóan alkalmasak a könnyebb és közepes/nehéz szőtt anyagokhoz, mint például ingekhez vagy selyemhez.

Könnyen használható, kíváló minőségű téphető alátéteink széles választéka nagyszerű felhasználói élményt biztosít, valamint a hímzés folyamatát gyorssá és biztonságossá teszi. Alátéteink mindegyik OEKO-TEX® Standard 100-es tanúsítvánnyal rendelkezik és elérhetőek hagyományos keretezéshez és vasaláshoz is.

  • CMX alátéteink cellulózból, poliészterből és viszkózból készülnek és elérhetőek 35, 50 vagy 75 g-os verzióban
  • ÚJ CMX oldható téphető 48 g-os alátét pontozott hatású bevonattal és anyagot védő technológiával
  • ÚJ 50 g-os könnyen téphető alátét kisméretű hímzésekhez könnyebb és közepes szövésű anyagokon.
  • Sapkák hímzéséhez való 100% poliészterből készült téphető 76 g-os alátét tekercsben vagy előre vágott 10 x 30 cm-es méretben.

Sztenderd téphető alátéteink remek választások lehetnek a mindennapi hímzési munkákhoz, melyek normális stabilitási követelményeket és kényelmes eredményt igényelnek. Stabil és nehéz anyagokhoz, valamint sapkákhoz ajánljuk.

  • Új SMX 70 g fehér típus OEKO-TEX® Standard 100-as tanúsítvánnyal rendelkezik. Ideális rugalmas szövött anyagokhoz, mint például funkcionális munkaruhákhoz és emblémákhoz.
  • SMX poliészter, PVA. viszkóz keverék 32. 42 és 50 g-os verzióban. Sokoldalúan használható a legtöbb szövött anyaghoz és sapkákhoz.
  • Stick-On és Stick-On light ragasztható, 100%-ban öntapadós téphető alátét a nehezen hozzáférhető mintákhoz.
  • 100%-ban viszkózból készült alátétek 20 x 20 cm-es előre vágott méretben és 40g/m² verzióban kapható és elérhető fehér és fekete színben.

Cotton Soft a legjobb választás, amennyiben az ár a legfontosabb tényező. A 100%-ban pamutból készült téphető alátét remek választás a kötöttáruk és különböző szövött anyagok hímzéséhez. Elérhető 50, 60 vagy 80 g-os tekercsben vagy kisebb tekercsekben is (50m x 30 cm méret 6 tekercsben).


Új oldható alátétek

Az oldható alátéteket akkor érdemes választani, mikor az anyagot nem lehet keretbe fogni torzítás nélkül. Az egyik oldaluk vasalás közben az anyaghoz tapad, így válik az anyag stabillá és keretbe helyezhetővé. Téphető, valamint vágható verzióban kapható - különböző vastagságban és minőségben.

Ragasztható alátétek

Ragasztható alátéteket a nehezen kerethezhető vagy kisméretű minták esetén ajánljuk. Egyik oldalán letéphető papír van, melyet nyomással az anyaghoz lehet rögzíteni. Téphető kivitelben és kétféle erősségben érhető el.

Vízben oldódó alátétek

Az E-ZEE vízben oldódó alátétek tökéletes választás minden ruhadarabhoz, melyeket lehet mosni és ahol nem szeretnénk, hogy látszódjon az alátét. Az alátét 100%-ban vízoldékony, elérhető textilszerű és vékony hímzőfólia verzióban is, melyet kifejezetten csipke hímzéshez terveztek.

Hőre olvadó alátétek

A hőhatásra aktiválódó filmszerű anyagok 100%-ban poliolefinből készültek és vékony vagy elasztikus szöveteken ajánlott használni. Ragasztóspray nélkül használható, stabilizálja az anyagot és a hímzést; hőprés vagy vasaló segítségével teljes mértékben eltávolítható.

FREUDENBERG stabilizátorok

A MADEIRA stabilizátorok mellett a német FREUDENBERGER cég szortimentje is elérhető. A cég téphető és vágható alátétek széles választékát kínálja, melyek a hímzés után könnyen eltávolíthatóak. Az aktuális szortimentről érdeklődjön üzletünkben személyesen vagy telefonon!


Elérhető változatok

Stabilizátorok széles választéka

Alátétek széles választékát kínáljuk, melyeket a lehető legsokoldalúbban lehet felhasználni. Alább a legnépszerűbb alátéteinkkel ismerkedhet meg: magas minűségű FREUDENBERG/CMX alátétektől kezdve, a kíváló Weblon-on át, a pénztárcabarát Cotton Soft-ig. Kérje munkatársunk segítségét a lehető legjobb alátét kiválasztásában!

Freudenberg

Freudenberg / CMX Premium

WEBLON & WEBLON+ Premium

PES Soft & Hard Standard

COTTON SOFT Basic

E-ZEE FIRE FIGHTER - hőálló alátét

Elérhetőek a legkedveltebb alátétek fehér és fekete színben, 40-80 g-os vastagságban.
Freudenberg/CMX magas minőségű nedvesen terített alátét. A gyártási folyamata lehetővé teszi az alátét szálainak szabályos igazítását és elosztását, ami által a CMX puha és stabil alátétté válik.
Puha, de mégis stabil; nem látszódó, poliamidból készült vágható alátét a könnyű anyagokhoz és sportruházathoz. Hőálló 260°C-ig. Oldható alátétként is elérhető 35-70 g-os verzióban.
Stabil vágható poliészter alátét sapkákhoz (80 g kemény) vagy közepes és nehezebb, szőtt anyagokhoz (40 g könnyű) tekercsben. Kíváló ár/érték arány!
100%-ban újrahasznosított pamutból készült könnyen téphető alátét, mely a mosást követően puhább tapintású lesz. A legjobb eredmény érdekében csak közepes feszességgel helyezzük a keretbe.
Nehezen gyúlékony, aramid-resin keverékből készült alátét a lángálló védőruházat hímzéséhez. Könnyű, légáteresztő, stabil és vágható. Két kiszerelésben kapható, enyhén sárgás színben. Kínálatunkban kapható professzionális aramid olló is, mellyel az alátét könnyen elvágható.

TALÁLJA MEG A HÍMZÉSI MUNKÁJÁHOZ LEGMEGFELELŐBB ALÁTÉTET!

Hogyan találhatja meg az Ön által kiválasztott anyagokhoz leginkább illő alátéteket? Lehet, hogy nem tudunk mindenre választ adni, de igyekszünk megkönnyíteni a választást az új stabilizátor választóval! A kiválasztott ruha, anyagtípus, tömeg és felhasználási cél szerint ki tudja választani az Ön számára legideálisabb alátétet!

Töltse le az új stabilizátor választónkat